Beoordelingen van Beymen Rotterdam

Recente recensies van Beymen Rotterdam

5 sterren na 80 reviews

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt lekkere cheeseburger!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service, kwaliteit, smaak alles is perfect!! Een dikke 10!!!!!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke lamskoteletten besteld , binnen 20 minuten kon ik ze ophalen, aardappeltjes , rijst , brood en salade erbij Zeker voor voor herhaling vatbaar

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vierde keer besteld en afgehaald, ik moet zeggen eerste paar keer was het erg lekker maar gisteren viel het erg tegen.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Hamburgers smaakte uitstekend . Alleen de doosjes met saus niet aanwezig.

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker,warm en vers. I love Beymen het is zeker je geld waard. Number 1 favorites. Dank je wel ga vooral zo door. Ik kom gauw naar jullie Restaurant. Echt een aanbeveling.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nadrukkelijk aangegeven dat ze sauzen niet moeten vergeten ,kryg 3 knoflook maar niet in een bakje en 2 sambals en ook niet in een bakje ,dat we bestellingen voor 4 personen hadden gegeven ,de sambal was zo ieni mieni zakje dat was niet genoeg voor 2 personen en de brood was stokbrood dat zijn we gewoon niet gewend

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je hoef niet naar een restaurant, te gaan om heerlijk te eten... gewoon lekker thuis laten bezorgen, we hebben met ze allen heerlijk gegeten. Smaak was goed en het kwam op tijd.. volgende keer doen we het zeker weer.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten😍!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker! Service was ook erg snel bij het afhalen heb ik helemaal niet gewacht. Bedankt!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten bij BeyMen. Raadt het iedereen aan.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Precies op tijd bezorgd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en er wordt opgelet als je een opmerking heb geplaats hoe je bestelling wilt en zonder bepaalde groente of saus die je niet wilt of alleegie bent ,en goed kwaliteit vlees

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld bij Beymen om af te halen. Eten stond precies op afgesproken tijdstip klaar. Ivm allergie was er een wijziging bij de mixed grill doorgegeven en ook daaraan is netjes voldaan. Het eten was heerlijk! Zou er zeker weer bestellen!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker, warm en op tijd geleverd. Zeer tevreden👍

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super eten. Hele aardige mensen. en een hele goede bediening. aanrader om aftehalen en te gaan eten. ga zo door

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!! Nog lekker warm toen we thuis kwamen. Goede porties. En op tijd klaar.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super goed!!! Beste restaurant in Nederland!!!! Service is super goed!! En en eten is heerlijk!!!! Erg tevreden!!!!!!! Zeker een aanrader!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit gewoon. We hebben ervan genoten. Echt complimenten want ik kreeg gewoon vanuit huis een restaurant gevoel. Alles smaakte heerlijk.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super goed!! En netjes op tijd geleverd. ik ga zeker weer bestellen.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer de lekkerste eten en beste service. Personeel is bovendien ook altijd heel erg lief! Dit is de reden waarom wij minstens 1x in de week bij Beymen in Rotterdam eten of het nu afhalen/bezorgen is of in het restaurant. :-)

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en wat was de Adana lekker zeg. Alles werd op tijd en warm geleverd. Ontzettend bedankt!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lokum burger echt een aanrader!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Alles was naar wens. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zoals altijd super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet vergeten Brood vergeten

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

3 dagen achter elkaar besteld echt super

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, het was op tijd, warm en lekker. Ellerinize sağlık.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker! Mijn enige restaurant waar ik lekker kan eten.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was op en top lekker zoals altijd

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was perfect! Ellerinize saglik. Eten was warm en goed op smaak.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 sterren. Waarom ? Je krijgt wat je besteld. In mijn geval een mixed gril met verschillende stukken vlees totaal 7 geloof ik. Met bakje rijst en brood apart. Alleen de champignonssaus op de aardappel vind ik noet lekker maar dat ik mijn eigen smaak. De portie is precies wat je hoopt en net genoeg in mijn geval. Alle kruiden zijn in perfecte balans, niet te veel zout. Ben heel erg aangenaam verrast en hoop dat jullie deze kwaliteit vast kunnen houden. De prijs vind ik wel iets aan de hoge kant. Als laatste werd het bezorgd door de meest vriendelijke bezorger ooit en was extreem snel bezorgd. Bedankt Beymen!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed maar zonder bestek!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkkkkkkker Ik ben met mijn famile heel bljjjjjjjj Beste resturant in nedeland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd een feest wanneer je iets lekkers bestelt bij Beymen. Ons dinner werd keurig verpakt verzonden en kwam warm aan. Zeer tevreden klant! Tot de volgende keer!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm. Goed op smaak. Voor herhaling vatbaar

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk weer! Alleen vorige keer zat er bij het broodje doner een zelfgemaakt broodje volgens mij die was PERFECT. Datzelfde broodje hadden we deze keer niet helaas maar alsnog lekker !!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakt superlekker. Authentieke Turkse smaak in het eten is te herkennen. Fijn dat de maaltijd zo compleet is met oa heerlijke groente. En dat allemaal voor een mooie prijs.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar. Door de toch wat lange afstand was het een beetje koud geworden maar na het opwarmen thuis, hebben we heerlijk gegeten.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Afgehaald en meegenomen naar Leiden. Eten was bij thuiskomst nog steeds warm en super goed van smaak. Wij gaan dit vaker doen.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Het was goed verpakt en snel klaar!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Supervers en ondanks dat het zondag was, was de bezorging heel snel! Zullen zeker in het vervolg weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling was netjes verpakt maar vooral snel en warm geleverd met extra servetjes en verfrissingdoekjes. Alles wat we hadden besteld had dezelfde smaak en kwaliteit die we gewend zijn op locatie te kunnen eten. Dat maakt het een plezier om dit tijdens de Corona uitbraak alsnog thuis te kunnen genieten. Bedankt Beymen!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en altijd goede service.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was uitstekend. Netjes verzorgd. Lekker gegeten.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is hier altijd heerlijk, Royale porties. Blij dat jullie bezorgen!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer perfect! Geen spijt gehad om vanuit Den Haag te rijden om ons eten af te halen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging een kwartier eerder dan afgesproken helaas de frietjes waren erg koud waardoor ik het begreep dat ze eerder hebben bezorgd kwaliteit burger prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Goede service en snelle bezorging!! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!! Goede porties en prijs/kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijk personeel.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, vers eten en lekker 👍💪

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeeeeerlijk gegeten!! Hoop dat jullie weer snel openen ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten werd snel, hygiënisch en warm opgeleverd. Bijzonder blij met de service van Beymen. Hier gaan we zeker vaker gebruik van maken.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en het werd heel snel bezorgd !!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een prima afgeleverde bestelling. Netjes verpakt. Mailverkeer over de bezorgtijd vond ik ook fijn, dit klopte ook. Bestelling was etli pide voor 4. Ga zo door👌

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was compleet, warm en heerlijk zoals altijd zonder dat het ten koste is gegaan van de kwaliteit, tot slot op tijd geleverd. Top service!!!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smakte goed maar was de portie te klein. Ik had de mixed grill besteld en het vlees was heel weinig.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk hoop dat jullie blijven bezorgen 👌🏼👌🏼👌🏼

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel! En lekker warm bij ontvangst.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating